Wat doen wij

Fondswerving

De stichting ontvangt donaties en giften, via de website of Social Media.Wij zetten ons in om ook van bedrijven en instellingen donaties te ontvangen, ten behoefte van voer en neutralisaties.Adoptie ouders betalen een periodieke bijdrage, om de kosten binnen de vrijwillige opvang te bekostigen.

Medicatie / opvang:

Hierbij moet u denken aan operaties, vaccinaties, of medicijnen. Soms is het noodzakelijk om een dier bij een dierenarts achter te laten om te herstellen. Deze kosten worden ook door de stichting betaald.

Voeding:

Van de inkomsten halen wij wekelijks honden en kattenvoer en brokken,koekjes en flessen water. Ook realiseren wij houten honden hokken en dekentjes.

Sterilisatie en castratie:

Het aantal zwerfdieren blijft enorm stijgen, omdat de gemeente niet genoeg aandacht besteed aan dit groeiende probleem. Wij vangen honden en katten op van de straat en zorgen ervoor dat zij gesteriliseerd of gecastreerd worden. Alleen hierdoor kunnen we samen het probleem oplossen en hopelijk zal het aantal zwerfdieren in de toekomst afnemen. Ons motto is, elk geholpen dier is er weer 1!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *